Keresés

LG 3D TV

Linkajánlás3D TV3D TV3dtv.lap.hu/9-99hu14955328422010-01-02 16:43:502017-05-23 11:47:22RolandRolandCentral Médiacsoport Zrt.centralmediacsoport@centralmediacsoport.hu2010

Meghatározás

Az LG Electronics, Inc. (LG) a világ egyik vezető szórakoztató elektronikai, a mobil kommunikációs, háztartási elektronikai és technológiai fejlesztésekben is élen járó vállalata, amely több mint 84 000 munkatárssal a világ 112 pontján, beleértve 81 leányvállalatát. A 2008-ban 44,7 milliárd dollár bevételt* elérő vállalat öt üzletágból: szórakoztató elektronika, mobil kommunikáció, háztartási elektronika, légkondicionálók és üzleti megoldások. Az LG a világ egyik vezető gyártója a síkképernyős tv-készülékek, audio- és videotermékek, mobiltelefonok, légkondicionálók és mosógépek piacán. Az LG folyamatos erőfeszítéseket tesz az LG márka globális jelenlétének erősítése és a nyereséges növekedés érdekében. Az LG Electronics kiemelt hangsúlyt fektet a fenntartható növekedés elérésére a mobil kommunikáció és a szórakoztató elektronikai szektorokban, valamint az elektronikai iparágon belüli vezető pozíciója megerősítése érdekében. Az LG ugyanakkor növelni kívánja piaci részesedését a háztartási készülékek, a légkondicionáló berendezések, valamint az üzleti megoldások piacán is.

Szponzorált hirdetések

Hirdetés

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza:LG 3D TV
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem Elküldés